Elden Ring YouTuber vernietigt Malenia volledig in 15 seconden

By | April 29, 2023

oude ring legende laat me met rust haar Misschien wil je op je hoede zijn, aangezien een andere Tainted hier naam maakt door te doden. Malenia, Zwaard van Miquella in recordtijd. Natuurlijk, Let Me Solo Her heeft haar misschien meer dan 1000 keer geslagen, maar deze man heeft Malenia in ongeveer 15 seconden vermoord. Het is een van de snelste tijden die ik tot nu toe heb gezien.

Lees verder: oude ringMalenia vertelt het sprookje dat ik altijd al wilde horen

Scarlet Rot Queen Malenia is een optionele baas in de meest populaire van FromSoftware zielen spel nog steeds. Gevonden in Elphael, Steun van de HaligboomMalenia, een oude kerker in het noordelijkste deel van The Lands Between, staat bekend om zijn moeilijkheidsgraad en one-hit-kill-potentieel. In statistieken die FromSoft eerder deze maand liet vallen, bleek dat Malenia werd berecht ongeveer 329 miljoen keer. Hoewel dat aantal de sterfgevallen van spelers niet weerspiegelt, twijfel ik er niet aan dat het aantal doden in Malenia op dit moment in de miljoenen loopt, hoewel Tarnished altijd zou kunnen bellen. laat me met rust haar via zijn oproepteken om wat hulp te krijgen bij het gevecht in twee fasen.

Of ze kunnen reddit-gebruiker RS_Lionheart bekijken voor nuttige tips, die de Goddess of Rot absoluut in 15 seconden versloeg, luister hiernaar, nieuw spel+7de grootste moeilijkheid oude ring te bieden heeft nadat je hem acht keer hebt geraakt. Dat is veel reizen door The Lands Between.

Versla Malenia op de snelste manier

In een YouTube-video van 20 april, liet RS_Lionheart precies zien hoe het lichaam van Malenia eruit zag. Begin de clip met een duizelingwekkende reeks voordelen en verbruiksartikelen, variërend van de gouden gelofte (een betovering die aanval en verdediging verhoogt) en waanzinnige vlam steen (een verbruiksartikel dat continu uw HP herstelt), onder andere. Na bijna 50 seconden opgeblazen te zijn geweest met prestatiebevorderende traktaties en rotte steroïden voor de mistpoort van Malenia, loopt RS_Lionheart de diepten van Haligtree in om het gevecht te beginnen. Hij slaat de introscène over en voltooit de eerste fase van het gevecht in zeven seconden, met behulp van de cross-slash-aanval met twee sprongen. Bandit gebogen zwaarden.

RS_Leeuwenhart

Zodra zijn beroemde tweede fase begint, wordt RS_Lionheart gelanceerd een Freezing Pot-verbruiksartikel om Malenia te landen, en valt vervolgens de gevleugelde koningin dood aan. De totale tijd die het kostte? Iets meer dan 15 seconden.

Hij oude ring gebouwd om Malenia’s kont te beuken

In Reddit-berichten met KotakuRS_Lionheart, die 15 verschillende karakters heeft op twee accounts en bijna 2100 uur later oude ringhij legde uit dat hij een paar verschillende buffs had gestapeld op het personage dat hij bewaarde om Malenia zo snel te verslaan.

“Voordat de video begon, gebruikte ik Seppuku twee keer om mijn gezondheid te verminderen en sorteerde ik mijn inventaris op basis van recente aankopen”, aldus RS_Lionheart. “Vervolgens gebruikte ik een Frenzyflame-steen om de waanzin op te bouwen, gevolgd door Golden Vow. Daarna dronk ik een hemelsblauwe kolf en gebruikte ik Ash of War: Cragblade op mijn gebogen linkshandige bandietenzwaard. Ik schakelde toen mijn Dragon Communion Seal over op een Antspur Rapier en gebruikte Bloodboil Aromatic. Hierna zou het waanzin moeten veroorzaken, dus ik verruilde de Black Dumpling Helm voor de Mushroom Crown en dronk nog een Cerulean Flask, gevolgd door mijn Physick (Thorny Cracked Tear en Stonebarb Cracked Tear). Vervolgens heb ik mezelf vergif toegebracht met twee stinkende potten met touwen, de paddenstoelkroon geruild voor het witte masker en bloedverlies toegebracht door opnieuw Seppuku te gebruiken met de Antspur rapier. Toen het bloedverlies eenmaal was toegebracht, heb ik de Scion of Rot’s Exultation en Blood Lord’s Exultation geruild voor het Red Feather Branch Sword en Claw Talisman. Daarna verwisselde ik de Antspur Rapier voor mijn andere gebogen bandietenzwaard en paste Cragblade opnieuw toe voordat ik door de mistpoort ging. Het is ook belangrijk op te merken dat de andere talismannen die ik gebruikte Millicent’s Prosthetic en de Rotten Winged Sword Insignia waren om de schade van opeenvolgende aanvallen te vergroten. Ik heb ook de zwarte veren van Raptor gebruikt om de schade van mijn sprongaanval te vergroten.”

Volgens RS_Lionheart heeft hij veel andere spelers geholpen die tegen Malenia vochten door zijn oproepbord bij hun deur op te hangen of advies te geven op zijn YouTube-kanaal. Ze heeft al een enorm gezondheidsvoorraad, maar bij New Game+7 stijgt haar HP met bijna 40 procent, wat haar nog uitdagender maakt. Hoewel hij zich niet precies kon herinneren aan hoeveel spelers hij zijn snelle, op winst gebaseerde strategie had uitgeleend, is het niet iets waar RS_Lionheart erg van houdt om één simpele reden: lag.

“Ik heb een meer uitgeklede versie die ik heb gebruikt op een lager niveau (ongeveer 150) die een hogere overlevingskans heeft (gezien het feit dat coöp soms wisselvallig kan zijn met vertraging en latentie)”, legt RS_Lionheart uit.

Afgezien daarvan is coöp om een ​​andere reden moeilijk: het opschalen van de vijand vanwege het aantal extra spelers. Bazen lopen minder schade op, hebben meer gezondheid en slaan veel harder tijdens het spelen oude ring met een vriend of twee. Dat is een deel van de reden waarom RS_Lionheart zo’n uitdaging liever niet aangaat in multiplayer, en begrijpt waarom veel spelers misschien helemaal niet willen proberen Malenia te verslaan.

“De reden dat ik zo van een uitdaging als deze geniet, is omdat het opwindend is om iets te proberen dat nog niet eerder is gedaan”, zei RS_Lionheart. “Dat is alle motivatie die ik nodig heb bij het onderzoeken van een baas om erachter te komen hoeveel schade ik precies moet aanrichten voordat ik het doe. Het is erg leuk voor mij en vereist naar mijn mening een zeer volledige en uitgebreide kennis van oude ring volledig proberen.”

Lees verder: oude ring De speler zal Malenia blijven verpletteren met nieuwe builds totdat de DLC arriveert

Dat gezegd hebbende, hoewel de prestatie zeer indrukwekkend is, verbeterde slechts een dag later, op 21 april, een vriend van RS_Lionheart’s zijn record voor moorden in 15 seconden in Malenia en versloeg hij de beruchte Queen of Rot in iets meer dan 10 seconden! Hoewel zijn vriend Queen of Rot niet heeft uitgeschakeld in New Game+7, heeft hij behalve een ander wapen uitgekozen met exact dezelfde bouw als RS_Lionheart.

gael slaven sax

“Hij is een zeer bekwame schepper die regisseert Sax Slave Gael YouTube-kanaalzei RS_Lionheart over de moordenaar van 10 seconden. “Ik heb veel van hem geleerd en ik weet zeker dat hij de afgelopen maanden van mij heeft geleerd. Ik denk dat een wedstrijd als deze geweldig is omdat het de grenzen verlegt van wat mogelijk is oude ring.”

oude ring het is al een uitputtende ervaring. Als een van de moeilijkste bazen in het spel, slaat Malenia angst in de harten van veel spelers, waaronder ikzelf. Maar nu we een solide verbeteringsstrategie hebben om het af te breken, is het misschien niet meer zo eng?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *