Heb ik een GPU-steunbeugel nodig?

By | May 26, 2023

Nadat je een nieuwe speelautomaat hebt ontvangen of gebouwd met enkele van de nieuwste componenten, vraag je je misschien af: ‘Heb ik een GPU-bevestiging nodig?’ Dit komt omdat moderne GPU’s, en vooral de beste, enorme klompen zijn die na installatie kromtrekken; dit klinkt zorgelijk, maar het kan het moederbord en de videokaart beschadigen, maar het is ook gewoon rommelig. Sommige van de beste grafische kaarten het zijn enkele van de grootste grafische kaarten en kunnen behoorlijk wat wegen.

Ik heb onlangs een koopje gevonden in de vorm van een open doos Pc-RTX 3090 bij een winkel in het VK en was een beetje gealarmeerd door de GPU-sag die ik op de BFGPU zag; Als gevolg hiervan kocht ik een paar verschillende GPU-antislipsteunen en ging ik op avontuur om de vraag te beantwoorden of je een GPU-antislipsteun nodig hebt of niet.

Waarom zou ik een GPU-mount nodig hebben?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *